Merken en Designers

Ben je op zoek naar een product van een bepaald merk of een bepaalde designer neem dan een kijkje hieronder.

Klik op de merknaam voor meer informatie en de producten die we op dit moment op voorraad hebben van dit merk!

Arc Group werd opgericht in het noorden van Frankrijk in Arques in 1825. Vooral vintage glaswerk van de merken Luminarc, Arcopal en Arcoroc zijn gewilde verzamelobjecten.

Bekijk onze ARC France producten

Bohemia Czech Republic zet het erfgoed van buitengewone traditie van Boheems kristalglas voort. Deze traditie dateert uit het begin van de 18e eeuw en heeft in de loop van de tijd de hele glasindustrie van de wereld beïnvloed.

Bekijk onze Bohemia Czech Republic producten

Khokhloma is een soort Russische houtschildering die bekend staat om zijn levendige bloemen-, bessen- en bladpatronen. De stijl is vermoedelijk ontstaan ​​in de 17e eeuw en wordt nog steeds beoefend. Khokhloma-schilderijen worden vaak gebruikt als decoratieve stukken en zijn populaire souvenirs voor toeristen die Rusland bezoeken.

Bekijk onze Khokhloma producten

Løvemose Keramik werd opgericht door pottenbakker Johannes Hansen en zijn vrouw Marie Hansen in Kædeby op Langeland, Denemarken. Hun keramiek is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een prachtige robuuste uitstraling.

Bekijk onze Løvemose Keramik producten

Schilte is een Nederlandse meubelfabriek die sinds 1858 bestaat. Een oer-Hollands familiebedrijf, gespecialiseerd in het inrichten van kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Vintage meubels van Schilte zijn gewilde interieurobjecten!

Bekijk onze Schilte producten

Søholm werd in 1835 opgericht door Edvard Christian Sonne en Herman Sonne Wolffsen. Herman Sonne Wolffsen leidde het aardewerk tot aan zijn dood in 1887. Een groot deel van de productie was toen niet ondertekend. Het aardewerk werd in 1887-1908 geëxploiteerd door Hans Ancher Wolffsen en zijn broer. Zij adopteerden de populaire Art Nouveau met zijn vaak groteske vormen.

Bekijk onze Søholm Keramik producten

West-Germany is geen echte merknaam maar een verzamelnaam voor een bepaald soort keramiek dat werd geproduceerd tussen 1950 en 1990. De meest bekende producenten van West Germany vazen zijn: Bay & Scheurich, Carstens, Roth en Jasba. West Germany vazen zijn zeer gewilde verzamelobjecten en hebben een uitgesproken Bohemian uitstraling!

Bekijk onze West Germany producten